Fysio Maassluis, deskundig & persoonlijk

Fysio Maassluis staat voor deskundigheid en een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen in onze praktijk en hechten dan ook veel waarde aan een prettige en veilige sfeer. Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel.

Om onze kennis op peil te houden en onze kwaliteit te waarborgen volgen we regelmatig nascholingscursussen. Ook neemt Fysio Maassluis elk jaar deel aan het kwaliteitsonderzoek voor fysiotherapeuten. Dit onderzoek beoordeelt ons als praktijkorganisatie, maar ook ons fysiotherapeutisch handelen. Daarnaast staat Fysio Maassluis ook geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Onze therapeuten:

Anita Kuiper-Vos
Fysiotherapeut & oedeemtherapeut
In 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie in Rotterdam en ondertussen ben ik al bijna 24 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na 15 jaar in een Rotterdamse particuliere praktijk in een gezondheidscentrum te hebben gewerkt, heb ik in 2015 mijn werk naar Maassluis verhuisd.

Enkele jaren na mijn start als fysiotherapeut ben ik mij in 2006/2007 gaan specialiseren in oedeemtherapie. Hiertoe heb ik de opleiding manuele lymfedrainage volgens de methode van Vodder (ad modum Vodder) afgerond. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met algemene fysiotherapie, oedeemtherapie en met verschillende beweegprogramma’s. Daarnaast heb ik tevens patiënten begeleid in het hospice (palliatieve- en terminale zorg). Dit betroffen vooral oedeempatiënten. Om bij te blijven heb ik de afgelopen jaren meerdere oncologie nascholingen gevolgd. En in 2018  ben ik in de maatschap getreden.

BIGregistratienummer 39052946804

Dolinda Verheij-Jutte

Fysiotherapeut & oedeemtherapeut
...

BIGregistratienummer 49033540504