Bij Fysio Maassluis behandelen we gezondheidsproblemen en lichamelijke klachten op het gebied van houding en beweging. Met fysiotherapie kunnen lichamelijke problemen worden voorkomen, verholpen of verminderd. Zo kan fysiotherapie verlichting bieden bij pijn aan de schouder (frozen shoulder), hoge en lage rugpijn of artroseklachten. Maar ook met (sport)blessures kunt u bij de fysiotherapeut terecht, bijvoorbeeld met een blessure aan de hamstring of bij een verstuikte enkel.


Wat kan ik verwachten?

Bij uw eerste afspraak met een fysiotherapeut van Fysio Maassluis bespreken wij, aan de hand van het intakegesprek en een lichamelijk onderzoek, met u wat de aard en de (mogelijke) oorzaak van uw klacht kan zijn. Op basis van dit eerste gesprek en het onderzoek maken wij in nauwe samenspraak met u een behandelplan. Hierin stellen wij de voor u haalbare doelen vast en ook maken wij een inschatting van de benodigde duur van de behandelperiode.

De behandelingen zijn gericht op het verhelpen of zoveel mogelijk verminderen van uw klachten. Bovendien besteden wij ook veel aandacht aan hoe u deze klachten in de toekomst kunt voorkomen. Op basis van ons professionele advies, behandelingen op maat en preventieve oefeningen zorgt Fysiotherapie Maassluis ervoor dat u snel weer kunt bewegen.

In onze praktijk zijn meerdere behandelruimtes aanwezig. Doorgaans duurt één behandeling ongeveer een half uur.

Geen verwijzing nodig

Een verwijzing voor fysiotherapie is tegenwoordig niet meer noodzakelijk. Dit betekent dat u zonder toestemming van uw huisarts een afspraak met de fysiotherapeut kunt maken. U maakt in dit geval een afspraak voor een screening. Tijdens dit gesprek wordt gekeken of uw klacht thuis hoort bij uw fysiotherapeut of dat u in uw specifieke geval toch beter uw huisarts kunt raadplegen.

Fysio Maassluis, deskundig & persoonlijk

Fysio Maassluis staat voor deskundigheid en een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen in onze praktijk en hechten dan ook veel waarde aan een prettige en veilige sfeer. Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel.

Om onze kennis op peil te houden en onze kwaliteit te waarborgen volgen we regelmatig nascholingscursussen. Ook neemt Maassluis elk jaar deel aan het kwaliteitsonderzoek voor fysiotherapeuten. Dit onderzoek beoordeelt ons als praktijkorganisatie, maar ook ons fysiotherapeutisch handelen. Daarnaast staat Fysio Maassluis ook geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).